23.14

JAG VILL INTE MÅ SÅHÄR LÄNGRE FÖR I HELVETE!!!

21.51

När jag dör får ingen köpa dyra begravningskransar. De kostar ofantligt mycket pengar och blommorna dör fort precis som alla andra blommor. Det är någonting jag har tänkt på, länge. Någonting som av någon anledning är otroligt viktigt för mig. Någonting som jag har skrivit i anteckningsböcker, på en papperslapp och i min dagbok. Så att det blir lätt att hitta när jag dör. För jag har tänkt mycket på det. För att det är otroligt viktigt för mig. Av någon anledning.

21.18

När den finaste, viktigaste vännen försvinner. Jag vill skrika åt henne, kämpa för oss för i helvete, jag kan inte vara ensam i det här, men ändå gör jag inte gör det. För det går inte att skrika åt henne, hon är för fin för det. Jag älskar henne så gränslöst. Jag älskar henne på ett sådant sätt att det är omöjligt att vara arg på henne. Jag vill, men det går inte. Allting blir så mycket lättare om man låter ledsenheten bytas ut mot ilska, men det går inte. Hon försvinner. Jag blir ensam kvar. Det här fick ju inte hända, inte med dig.

22.15

Jag drömmer om bränder och vaknar upp kallsvettig och livrädd. I drömmen brinner allt. Hela mitt liv står i lågor. Kanske är det en metafor. För det är ju så, allting försvinner från mig. Eller egentligen är det jag som försvinner. In i mörkret. Jag är så himla rädd.

23.36

Jag kan inte andas. Jag är så jävla rädd. Jag vill inte leva längre.

18.17


21.50

Blir berusad, kysser flickor och vågar med förvirrat hjärta erkänna för mig själv att jag inte bara gillar pojkar.

18.47

Någonting växte inuti mig
Någonting slog rot
Törnrosornas stjälkar lindade sig runt mina revben
Det vassa i dem trängde sig in i det mjuka i mig

De slog rot
Långt inuti mig slog de rot
Och långt inuti mig växer de ännu
Långt inuti mig är de starkare än någonsin

Jag kan inte andas

RSS 2.0